“Орлета, през февруари Пирин има две поредни домакинства в Първа

...
“Орлета, през февруари Пирин има две поредни домакинства в Първа
Коментари Харесай

Пирин пусна комбиниран билет

“Орлета ”, през февруари Пирин има две следващи семейства в Първа лига и тимът се нуждае от вашата поддръжка, която да му даде криле по пътя към триумфа.

Като специфичен жест към правилните фенове на тима, ФК Пирин предлага смесен билет за дуелите с Локомотив (София) на 21.02 и Арда на 28.02 на обща цена от 14 лева

Промоцията важи единствено за закупуването на общоприет билет, а посредством нея всеки наш последовател действително икономисва сумата от 6 лева (мачът с Локомотив София е от 1-ва ценова категория – 12 лева, а с Арда от 2-ра ценова категория – 8 лева.). Цената на билетите за пенсионери и възпитаници остава 4 лева за всеки един от двата мача. ВИП билета остава на цената от 50 лева за всеки един от двата мача.

Билети може да загупите от нашите Фен Магазини в Благоевград на улица “3-ти март ” (делнични дни от 09.30 до 19.00, събота и неделя от 10.00 до 15:00 ч.) и “Зелената къща ” (делнични дни от 10.00 до 18.00 с спиране сред 14.00 и 15.00 и събота и неделя от 10.00 до 15.00 ч.).

Купете онлайн вашия билет тук:

Комбиниран билет за мачовете с Локомотив (София) и Арда вземи

Билет за пенсионери и деца за мача с Локомотив (София) вземи

ВИП билет вземи

Билет бранш посетители може да бъде закупен

Чакаме те на “Гнездото ”!

Само Пирин!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР