Орлета, любимият ни клуб е под обстрел от безпрецедентна атака.

...
Орлета, любимият ни клуб е под обстрел от безпрецедентна атака.
Коментари Харесай

Застрашава ли финансов спор лиценза на ОФК Пирин?! Ат. Дафинов: Имам усещането, че клубът се ръководи от абсолютни аматьори, които само реват- и като бяха отвън, и сега, когато са вътре! Никаква визия, никаква перспектива...

„ Орлета, обичаният ни клуб е под обстрел от невиждана офанзива. Входирано е искане до БФС за лишаване на лиценза за ЕФБЕТ лига от някогашния шеф Атанас Дафинов “, това оповестиха в обществената мрежа почитателите на Пирин и провокираха напрежение измежду последователите на клуба и обществеността в Благоевград. Представена е тъжба от ексуправителят Дафинов, в която се твърди, че той, Николай Петрунов, Таня Йовкова и Марина Карачорова не са получили заплатите си от " Пирин " за няколко месеца, макар многократните диалози със настоящето управление на клуба.

В тази връзка Атанас Дафинов желае от БФС да извърши инспекция и да " даде период ", в който всички разказани в жалбата отговорности да бъдат изплатени, в противоположен случай моли БФС да бъде лишен лиценза на тима ".

По мотив крайната мярка, до която прибягва в настояването си Дафинов, кореспондент на Struma. com беседва с него и ето какво сподели той:

" Не съм получил заплатите си за последните месеци, в които бях отпред на клуба. Многократно разговарях със П. Занев и получавах уверението, че щом постъпят пари в клуба ще се разплатят с мен, няколко пъти към този момент влизат пари, само че нищо. Аз имам семейство, две деца, би трябвало да се устоявам нали?! Унизително е управлението на клуба да се държи по този метод, когато бяха на открито ревяха, в този момент са вътре и отново реват.

Крайно аматьорско държание от тяхна страна. И по мое време имаше сходни тъжби от футболисти, някогашни сегашни, само че да сте ме чули да се окайвам?! Търсил съм метод да се разплатя, тъй че нещата в тима на вървят. Ако попитате обратно във времето против какви заплати са се разписвали шефовете, ще видите, че са получавали по 8 000 лева единствено за това, че ръководят първи тим, без школата. Аз и за двете получавах 2000 лв.. Справките сочат, че предходните ръководители са получавали заплатите си преди футболистите, аз какво правех, като дойде спонсорство, първо разплатя заплатите на футболистите и чак тогава се разписвам против моите 2 000 лв.. 2000 лева, по какъв начин ви се коства, на фона на 8 000 лв. на тези преди мен?!.

Щом са опрели до моите пари, то не мога са си показва по какъв начин ще ръководят тим с толкоз доста разноски, аз съм подготвен да се откажа от дължимите ми към 4000 лв., в случай че ми покажат, че са изплатили задълженията си към Национална агенция за приходите. Излиза, че последователите управляват клуба, какъв е този плач, какво е това знамение?! Ами, господа управленци, платете си задълженията, кой е задължен да работи без пари?, пита Дафинов и добавя: Имам чувството, че " Пирин " се управлява от безспорни дилетанти, които нито имат визия за развиването му, нито си дават сметка, че сходен плач, единствено ускорява опасенията, които се пораждат у обществото, че тимът съзнателно се тласка към банкрут., сподели Дафинов.

Каква ще бъде реакцията на БФС и ще се реши ли финансовия спор сред някогашни и сегашни управници следва да се разбере.

Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР