ОРЛАНДО, Флорида - Тяло е намерено в потопено превозно средство

...
ОРЛАНДО, Флорида - Тяло е намерено в потопено превозно средство
Коментари Харесай

Сандра Лемир: Тяло, намерено в езерце, идентифицирано като майка на Орландо, която е изчезнала преди повече от десетилетие, семейството потвърждава

ОРЛАНДО, Флорида - Тяло е открито в потопено транспортно средство в контейнер покрай Walt Disney World Resort в неделя сутринта, съгласно полицията в Орландо.

Останките са разпознати като Сандра Лемир, жена от Орландо, изчезнала преди повече от десетилетие, удостовери член на фамилията пред FOX 35 News.

Доброволна цивилна група за гмуркане, наречена Sunshine State Sonar, предизвести управляващите за потопения микробус Ford Freestar от 2004 година, който се намира във водно тяло по продължение на World Drive, южно от Walt Disney World Resort. Водолазни екипи от офисите на шерифа в окръзите Ориндж и Оцеола помогнаха за локализирането на човешките остатъци, които не бяха разпознати незабавно от чиновниците.

В момента злополуката се проверява от магистралния патрул на Флорида. Предварителен отчет на FHP гласи, че микробус Ford Freestar се е движил по изходната рампа на State Road 417 в южна посока към World Drive, когато по незнайни аргументи водачът на ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР