ОРЛАНДО, Флорида - Пет ресторанта в Централна Флорида трябваше да

...
ОРЛАНДО, Флорида - Пет ресторанта в Централна Флорида трябваше да
Коментари Харесай

5 ресторанта в Централна Флорида бяха принудени временно да затворят, след като инспекторите забелязаха сериозни нарушения на здравето

ОРЛАНДО, Флорида - Пет ресторанта в Централна Флорида трябваше да затворят краткотрайно, откакто здравните инспектори откриха, че не работят в сходство с всички държавни закони за хигиена и сигурност, съгласно скорошни отчети от инспекции, предоставени от Департамента за бизнес и професионално контролиране на Флорида.

Между 1 януари и 15 януари 2024 година бяха посочени следните локални заведения за хранене за осъществяване на голям брой нарушавания, в това число нарушавания с висок приоритет, които биха могли да допринесат непосредствено за заболяване или пострадване, породено от храна.

China Master

Китайският ресторант, ситуиран на 1700 W International Speedway Boulevard в Дейтона Бийч беше краткотрайно затворен, откакто здравните инспектори откриха 27 нарушавания при рутинна инспекция на 11 януари. Дейността на хлебарки в кухненската част и чиновник, който не мие ръцете си, преди да се заеме с приготвянето на храна, бяха измежду нарушаванията с висок приоритет.

Рестор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР