ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Скоти Шефлър изоставаше с шест изстрела,

...
ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Скоти Шефлър изоставаше с шест изстрела,
Коментари Харесай

Шефлър, Лоури се събират, за да споделят преднината в трудния ден в Бей Хил

ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Скоти Шефлър изоставаше с шест изстрела, губейки позиции и съвсем губейки мозъка си в различен сложен ден в Бей Хил. Това, което го избави, беше неговият патър – да, неговият патер – който му разреши да приключи събота с дял от преднината с Шейн Лоури.

Шефлър, състезател номер 1 в света, вкара с едно стартиране последните си седем грийна, четири от тях за бърди, за 2-под 70. Лоури също се върна с две късни бърдита, едно от тъкмо отвън 30 фута на пар-3 17-ти, за 70.

Те бяха на 9-под 207, един удар пред първенеца на US Open Уиндъм Кларк и всички дължат дребна признателност на Уил Залаторис.

Залаторис имаше преднина от пет удара над терена в един миг, единствено с цел да направи два двойни удара над последните пет дупки, което разреши на всички да наваксат, а други - Рори Макилрой, да вземем за пример - да останат жив.

Макилрой си оказа помощ извънредно доста, като се възползва от горещото време, мощния бриз и неналичието на гений, като стана първият състезател, който кара 10-та дупк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР