Орландо Блум ще снима в България, а с него най-вероятно

...
Орландо Блум ще снима в България, а с него най-вероятно
Коментари Харесай

Орландо Блум пристига в България

Орландо Блум ще снима в България, а с него най-вероятно ще пристигна и половинката му поп звездата Кейти Пери.

Актьорът идва през август, с цел да се включи в фотосите на кино лентата " The Outpost ". В лентата, режисирана от Род Лори, Блум ще облече униформата на американски боец в Афганистан на прага на борбата при Камдеш.
Именно в разгара на снимачния развой се чака аудиенция да направи и музата му, която по традиция го посещава на разнообразни кътчета в света. 33-годишната хубавица към този момент изненада звездата от паметната поредност " Карибски пирати " няколко пъти в Лондон, Рим, Прага, Токио и на Малдивите. Феновете към този момент тръпнат в очакване да си щракнат селфи, написа в. " Монитор ".

korlando ♥️♥️ #katyperry #orlandobloom #katyperryorlandobloom #korlando #witnessthetour #wtt #katycats

A post shared by katyluv_korea (@katyluv_korea) on Jul 14, 2018 at 9:57am PDT

Кейти Пери към този момент има досег с България. Миналата година тя заложи на тоалет на наши дизайнери, работещи във Франция, за видеото към песента Chained Тo Тhe Rhythm. Облеклото й се състои от бяла рокля с плисе и особено излято по нейна мярка бюстие. Зад него стои екипът на Ливия Стоянова и Ясен Самуилов от фешън къща " On Aura Tout Vu ", а техни облекла са носили още Мадона, Бионсе, Лейди Гага, Кайли Миноуг и други.
Преди време носителката на " Грами " показа в Twitter парчето " Хоп " на Костинбродския славей и написа: " Събуждайки се след дълго пътешестване, открих бъдещето. Страхотно, време е да се разкършим ". Той й върна жеста, като кръсти взето от улицата котенце на нея.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР