Орландо Блум призна че има фойерверки“ в неговия романс с

...
Орландо Блум призна че има фойерверки“ в неговия романс с
Коментари Харесай

Орландо Блум признава, че той и Кейти Пери наистина имат конфликт в отношенията си, но те се принуждават един друг да „растат“: „Не бих го променил за нищо“

Орландо Блум призна че има „ фойерверки “ в неговия романс с Кейти Пери, които от време на време ги карат да се чудят: „ Как да създадем това? “; на фотографията този месец

Звездата от Властелинът на пръстените приказва за това по какъв начин за първи път се е „ влюбил “ в Кейти в подкаста Какво в този момент? С Тревър Ноа (на снимката)

Кейти и Орландо се сгодиха през 2019 година, а на идната година се снабдиха с щерка си Дейзи Дав Блум, която ще навърши четири години през август.

„ Едно от нещата, в които се влюбих в Кейти, беше, че в действителност не го направих – тя ненавижда, когато споделям това, тъй че имам да го изразя деликатно - само че музиката й беше на всички места, нали? Орландо си спомни в подкаста на Тревър.

'Когато се появих, беше на всяка радиостанция, само че не го осъзнавах - сякаш не беше това, което слушах на “, призна той.

„ Но аз се влюбих в К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР