Орландо Блум дава гласа си на героя на принц Хари

...
Орландо Блум дава гласа си на героя на принц Хари
Коментари Харесай

Орландо Блум озвучава принц Хари в нов анимационен сериал за кралското семейство

Орландо Блум дава гласа си на героя на принц Хари в новия анимационен сериал „ Принцът “.

HBO Max разкри първите дванадесет епизода от сатиричната поредност за приключенията на английското кралско семейство, която има огромни изгледи да се трансформира в същински шлагер.

Орландо Блум и херцогът на Съсекс, чиито имения в Лос Анджелис са в съседство, към този момент ще се изявяват и под един и същи глас. Сериалът е умислен да наблюдава всекидневието в замъка Уиндзор през погледа на дребния принц Джордж, племенника на принц Хари.

Режисьор на поредицата е Гари Джанети, а шоуто е въодушевено от личния му профил в Instagram, в който той под формата на подигравка си показва реакциите на 8-годишния принц Джордж към протичащото се в света на звездите. Всичко стартира през септември 2017 година, когато принц Джордж, най-големият наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън, потегля на учебно заведение. В обществената мрежа Гари Джанети си показва въображаемите реакции на невръстния принц, трети правоприемник по реда на наследяването на английския престол, във връзка с заглавията в английската преса, касаещи членовете на кралското семейство.

И до момента в който поредицата е чакана с неспокойствие от близо милион почитатели в обществените мрежи на Джанети, някои кралски специалисти към този момент показаха възмущението и гнева си от нейната идна премиера.

 



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР