ОРЛАНДО – Семейства, които някога са наричали Lake Downey Mobile

...
ОРЛАНДО – Семейства, които някога са наричали Lake Downey Mobile
Коментари Харесай

„Кошмар“: Семейства във Флорида са изгонени, като са им дадени минути да съберат вещите си, казват семействата

ОРЛАНДО – Семейства, които в миналото са наричали Lake Downey Mobile Home Park в Орландо дом, са били изгонени във вторник сутринта – и им дадени единствено минути, с цел да съберат най-важните си движимости.

Линет Колон сподели, че тя и четирите й деца са били събудени във вторник сутринта от чиновници на реда, които блъскат на вратата й.

споделя, че нейните 4 деца се разсъниха тази заран от депутати, които блъскаха по вратата им.

" Мислех, че съм в призрачен сън ", сподели Колон. „ Обяснявах на служителя на реда, че няма къде да отида, а той сподели: „ Имате пет минути да изнесете нещата си. “

Колон сподели, че е живяла в нея мобилен дом за към година, плащайки $1600 всеки месец.

Тя сподели, че кварталът е бил проблем с престъпността. Тя сподели още, че водата им е спряна преди месеци. Но защото тя е с увреждания и не може да работи, нейният закрепен приход лимитира местата, където може да живее – и да си разреши да живее.

„ Не е добре това, което вършат с нас “, сподели Колон. „ Отнасят се с нас, като че ли не сме хора. “

Обединената методистка черква на вярата, която се намира от другата страна на улицата от порутения квартал, сподели, че предлага допустимо най-голяма поддръжка.

Ейнджъл Коулман, координатор на килера за храна на църквата, сподели, че изискванията в квартала са се влошили през последните няколко месеца. Тя

„ Влизаш ли там, наподобява, че там е избухнала бомба. Изглежда като страна от Третия свят “, сподели Коулман. Тя стартира да си партнира и с други организации, като раздаваше вода и се опитваше да възвърне някакво възприятие за достолепие на общността.

" Виждаме някои обезверени хора, които просто се пробват да схванат какво ще създадат, " сподели Коулман.

Изглежда, че парцелът е бил продаден.

Очевидният притежател има повече от милион $ санкции от страната за поредност от явни издадени в парка за мобилни къщи, съгласно онлайн записи. Към 7 ноември 2023 година окръгът сподели, че притежателят на парцела дължи $1,489,000 за нарушение на разпоредбите за пожар, $823,000 за зониране и $511,000 за отпадък.

Този притежател също е изправен пред санкции и правосъдни каузи от няколко други субекти през годините, съгласно онлайн записи. Една компания упрекна притежателя, че не е платил за услуги за измиване под налягане, до момента в който друга подаде забрана върху парцела, потвърждавайки, че в никакъв случай не са им плащани повече от 4000 $ за услуги, осъществени преди години.

Има спомагателни висящи случаи.

Град Орландо наложи запор върху парцела, откакто не бяха платени близо 300 000 $ санкции, демонстрират записите.

FOX 35 се опита да се свърже със притежателя на парцела във вторник за коментар. < /p>

Жена, която отговори на телефонен номер, обвързван с притежавания парцел, сподели на FOX 35, че парцелът е затворен заради опиати и принуждение, само че не пожела да даде детайлности и затвори. Жена отговори на различен телефонен номер, извика и затвори.

Коулман, който работи в църквата, сподели, че би трябвало да има последици за положението на квартала.

„ Защо не търсим ли някого виновен за окаяните условия, в които се намира този парк с ремаркета? " попита тя.

Още през май кметът Демингс изиска от групата, купуваща парцела, Pique Land Trust, да излезе с проект какво да прави с хората, живеещи там в този момент.

Без подобен, кметът предизвести: „ Всички те ще станат бездомни и това основава по-голяма тежест за останалата част от обществото, в случай че няма проект за деяние. “

Окръгът сподели на FOX 35, че в никакъв случай не е получен тези проекти.

За Колон и децата й тя не беше сигурна какви са идващите й стъпки.

„ Наистина не желая да дремя в колата и не желая да оставя децата си на някой различен ", сподели Колон през ридания. Тя е кандидатствала за апартамент и се е обърнала за помощ към локален център за запаси.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР