Оригинално произведение на изкуството на Банкси, което е било прерисувано

...
Оригинално произведение на изкуството на Банкси, което е било прерисувано
Коментари Харесай

Стенописът на Банкси е запазен, след като е бил прерисуван от собственик на имот - и сега може да се продаде за £700 000

Оригинално произведение на изкуството на Банкси, което е било прерисувано от притежател на парцел, би трябвало да бъде продадено за £700 000, откакто е било избавени от консерватори на изкуството.

Известният махленски художник нарисува със спрей хеликоптери Apache Attack с розови лъкове върху външната стена на офис постройка в Holywell Row, Shoreditch, източен Лондон, през 2006 година Работата се назовава Holywell Row Happy Helicopters, беше подписан и по-късно публично документиран в книгата, озаглавена Banksy Captured.

Въпреки това, на някогашния притежател на постройката му писна от лампата за сигурност, която непрекъснато се задейства от почитатели на Banksy, които се появяват, с цел да я видят. Той го покри с черна багра и когато продаде помещението на сегашния притежател през 2007 година, той не загатна скрития Банкси на стената.

Когато новият притежател прелистваше друга книга за изкуството на Банкси, той видя фотография на постройката, която има. Той изтича на открито и съвсем съумя да разграничи час...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР