Оригиналният симулатор за конфигуриране на компютърни системи PC Building Simulator

...
Оригиналният симулатор за конфигуриране на компютърни системи PC Building Simulator
Коментари Харесай

PC Building Simulator може да влезе в класните стаи

Оригиналният симулатор за настройване на компютърни системи PC Building Simulator може да влезе като помощно средство в учебно заведение.
Новината идва от основателите на играта, които по този метод ще отговорят на запитвания, отправени към тях от страна на учители. „Ние получаваме голям брой запитвания за това всеки ден – да внесем играта ни в класната стая като част от образователната стратегия, с цел да се употребява в часовете по осведомителни технологии“, споделя пред PC Games Insider Стюарт Мортън, продуцент в издателя на играта Irregular Corporation. Той добавя, че към този момент преглежда разновидностите за това да се случи, като дори са обмисляли и специфична обучителна версия. Учителите обаче считали, че играта си е добре и в този момент във типа, в който е. „Не е единствено правенето на конфигурациите. Те желаят целия кариерен режим, който обръща внимание на цялостната активност и да научат децата по какъв начин да боравят по-добре с парите си“, изяснява Мортън.

Мортън споделя, че той е останал сюрпризиран от обсега на аудиторията, която играта притегля, изключително измежду младите. Играта в действителност притегли мощен интерес и единствено месец след напускането ѝ на Steam Early Access бяха продадени 100 000 копия от нея.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР