Оригиналният Land Rover Defender е всъдеход, който се е доказал

...
Оригиналният Land Rover Defender е всъдеход, който се е доказал
Коментари Харесай

Дори и пред разпад, този Defender все още се движи

Оригиналният Land Rover Defender е всъдеход, който се е потвърдил със своите качества и качества отвън пътя. Всъдеходът е известен и със своята устойчивост, само че евентуално даже и от заводът производител не чакат образец като този който ще видите във видеото да се движи сполучливо по улиците. Кадрите са снимани в Конго, а на тях можем да забележим Defender от 1994 година, който просто отхвърля да „ почине “.
`Дори

Видеото не разяснява историята на колата, само че съгласно това което можем да забележим, тя сигурно е минала през доста (или доста е минало през нея…). От боята по купето е останал единствено спомен, който постепенно ще бъде отмит от ръждата. Стъклата са налични единствено в предната част, а гумите са с напълно друг размер.
`Дори

Интериорът или най-малко каквото е останало от него също не е в изключително положително положение, макар заблуждаващото на пръв взор було върху таблото. Паленето се реализира единствено с побутване, а дизеловият мотор „ гълта “ гориво от 10-литрова туба ситуирана в двигателния отсек.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР