Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви столичен клуб с

...
Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви столичен клуб с
Коментари Харесай

Плеймейтки в пижамки мачкат чаршафи СНИМКИ 18+

Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви столичен клуб с пижамено празненство - BedTime Stories. Тематичното събиране на феновете на Мъжката Библия беше отдадено на основателя й - Хю Хефнър.

Партито анонсира появяването на особено колекционерско, 300-странично издание, отдадено на живота, любовите и делата на бащата на списанието, написа DnesBG.

Философията на празненството, където никой не беше пуснат, в случай че не е по пижама, се изяснява от продуценте на тези купони - Борис Гълъбов, Христо Сираков и Любен Дилов-син по този начин:

" Хю Хефнър е един от дребното, за който след гибелта му е мъчно да се каже - " Той в този момент е на едно по-добро място ". Пижаменото празненство удостоверява тъкмо това! ".

Звездните фешън икони се бяха погрижили да си обезпечат кой от кой по-луксозна пижама, с която да засенчи останалите.

Фолк певицата Мария се появи в компанията на своя добър другар, дизайнерът Чавдар Иванов, основател на неповторимия и зелен спален тоалет, с който миньочето събра погледите.

А в разгара на празненството, Любен Дилов-син простичко заключи атмосферата с афоризма: " Човекът е човек, когато е в пижамата на различен човек! "

Нестандартният ваучър съумя да извади от доброволаната му изолираност даже Емил Кошлуков, който се появи в компанията на неувяхващата Жени Калканджиева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР