Оригиналната Dirt Rally бе готина, но прекалено трудна игра. Можем

...
Оригиналната Dirt Rally бе готина, но прекалено трудна игра. Можем
Коментари Харесай

За хардкор рейсър фенове: Dirt Rally 2.0 идва догодина

Оригиналната Dirt Rally бе готина, само че прекомерно сложна игра. Можем ли да чакаме продължението ѝ да бъде по-достъпно? Надали. Codemasters анонсира идната част от своята хитова офроуд серия, която се назовава Dirt Rally 2.0 и сега се прави за PlayStation 4, PC и Xbox One.
Новата игра ще донесе шест рали местоположения от целия свят и композиция от исторически и съвременни коли, които да пришпорвате по „невероятно изпипани трасета“. Като публична игра на FIA World Rallycross Championship, тя ще съдържа всички коли и трасета от календара на конкуренцията. Дотук си е Dirt в действителност.

Подобно на истинската Dirt Rally, нейната версия 2.0 още веднъж ще се придържа до прецизно симулационното ръководство . Codemasters твърди, че рали надпреварите са извънредно значими за имиджа на компанията и тя няма да прави компромис с новото заглавие. С други думи, то не е нито за мен, нито за множеството от вас. Ние ще чакаме DiRT 5.

Предварителните поръчки на Dirt Rally 2.0 ще ви донесат като бонус Porsche 911 RGT Rally Spec. Ако пък си закупите Deluxe Edition на играта, получавате достъп до първите два сезона доплнително наличие и отключване на играта четири дни преди формалната ѝ премиера.

Dirt 2.0 Rally излиза на 26 февруари 2019 година за PS4, PC и Xbox One.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР