Ориентацията ми е хомосексуална. Винаги съм бил гей. Никога не

...
Ориентацията ми е хомосексуална. Винаги съм бил гей. Никога не
Коментари Харесай

Емил Конрад проговори открито за своята сексуална ориентация

" Ориентацията ми е хомосексуална. Винаги съм бил гей. Никога не съм имал полова ориентировка, друга от тази. ", това показа Емил Конрад в ново искрено видео.

Вчера, най-популярният български ютубър призна пред всички свои фенове, че е гей. Това се случи във видео в канала му " В леглото с Емил Конрад ". Там тоя разкрива още, че в никакъв случай не се е чудил дали харесва мъже или дами, тъй като постоянно е знаел, че изпитва увлечение самичък към мощния пол.

Емо издаде, че сега има човек до себе си, с който са дружно отдавна и е доста благополучен.

В клипа си Емил показа, че не желае да парадира със своята ориентировка и не желае наличието, което основава да се върти към това. Той насочи и самобитна рецензия към хората, които го вършат и съобщи, че от време на време тези изяви могат да основат отрицателна настройка по отношение на тази тематика в обществото.

" Честно казано даже не съм обезпокоен да ви го кажа ", съобщи още той във видеото си.

Много от почитателите му споделиха в мненията, че са били наясно за половата му ориентировка още през цялото време, а други пък показаха своята изненада.

" Евала, подобен си какъвто си! Кефи, че не се налагаш и не правиш " скандал " от това... Човек би трябвало да си живее живота и да му се любува, не да върви с надпис " аз съм... " "

" Нямаше по какъв начин да не го споделя.Моментът в който сподели,че си имаш другар от доста време, просто толкоз доста се зарадвах и се ухилих,сякаш на мен нещо ми се е случило. Абсолютно мога да кажа,че боготворя да те виждам и имам доста обичани видеа...Емо необикновен си,продължавай да сияеш и да бъдеш толкоз aesthetic!!! "

" Гей или не, за мен не е значимо. Още когато качваше видеа във вибокс те виждам и постоянно ми е забавно. Не си задължен да се обясняваш на никого, това че някои са се опитвали да те наскърбяват е въпрос на тесногръдство. Бъди себе си, бъди благополучен! "

Това са единствено част от позитивните мнения на почитатели, които поддържаха известния инфлуенсър под видеото.

Ние поздравяваме Емо за смелостта и се надяваме постоянно да бъде себе си!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР