Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми

...
Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми
Коментари Харесай

Александра Кузева: Орхан Мурад водеше любовниците си в къщи, а мама лежеше оперирана от рак! 


„ Орхан Мурад редовно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници у дома. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адска болежка в леглото, у нас още веднъж идваха дами. “ Това разобличаване направи доведената щерка на Орхан Мурад – Александра Кузева. По-голямата сестра на Сузанита е плод на любовта на майка й Шенай от челен брак.

Драмите в фамилията на Орхан Мурад и някогашната му към този момент брачна половинка Шенай настъпиха откакто стана ясно, че известният артист се развежда с майката на Сузанита. И не престават към този момент няколко месеца.

Наскоро артистът нападна гневно бившето си семейство, като ги упрекна, че са го „ употребявали за банкомат и е плащал единствено зависимостите им “.

Това вбесява доведената щерка на музиканта.

„ Исках да запазя безмълвие, но не се сдържах. Когато изневеряваш редовно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад споделя, че няма зависимости. А непрекъснато да имаш държанка какво е – физиологична потребност ли?

Александра се надява той да не постъпи с новото си бебе, както с нея и сестра й. Както е известно хитовият реализатор чака бебе от новата си жена Камелия, писа „ България Днес “.

Сузанита, която неотдавна роди първата си рожба, изцяло поддържа думите на кака си. Тя обаче не счита да разяснява тематиката, най-малко към този момент. „ И аз ще проговоря доста скоро и тогава ще запуша устите на всички “, закани се Сузанита, представена от hotarena.net
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР