Орхан Мурад получи тежък удар от своята доведена дъщеря. Тя

...
Орхан Мурад получи тежък удар от своята доведена дъщеря. Тя
Коментари Харесай

Дъщерята на Орхан Мурад: Той си водеше любовниците вкъщи, докато мама се възстановяваше от рак!


Орхан Мурад получи тежък удар от своята доведена щерка. Тя го изкара същинско страшилище, подвластно от секса.

Александра Кузева разкри, че още в самото начало на брака сред Орхан и Шенай той е почнал систематични изневери. Певецът не се е съобразявал с нищо и за него значимото е било да задоволи плътските си потребности, твърди Алекс

„ Когато сестра ми Сузанита беше дребна, майка ни се възстановяваше от интервенция от рак. Дори тогава той водеше любовниците си у дома и стояха в неговата стая цяла нощ. ”, разкрива с мъка по-голямата дъщеря на Шенай.

Според нея хората имат погрешно построено мнение за Орхан Мурад. Те виждат в него жертва поради недъга му с очите, а в действителност бил огромен коцкар, който не държи на нито една жена, а единствено ги употребява за секс.

Алекс се надява да не постъпи с актуалната си изгора Камелия като с майка й. В момента Орхан Мурад чака следващото си дете и не се знае докога ще издържи без нова тръпка.

Певецът неотдавна отвърна на рецензиите на някогашната си, като съобщи, че всички у дома са го употребили единствено като банкомат. Според доведената му дъщеря обаче това не е опрощение, че 20 години мърсува с разлини дами пред погледа на брачната половинка си.

Източник: България днес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР