Орхан Мурад не заведе булката си на меден месец, нито ...

Орхан Мурад не заведе булката си на меден месец, нито

След подписа: Орхан Мурад отведе булката Камелия… вкъщи!

Орхан Мурад не заведе булката си на меден месец, нито даже на хотел!
Горчиво! Баладичният Орхан Мурад към този момент е с нова младоженка и публична брачна половинка. Както стана ясно, той се врече на Камелия Добрева, с която са дружно от месеци. Сватбата към този момент е реалност, а булката си бе, както прилича – с бяла рокля и необятна усмивка. Само дето след сватбата младоженецът не я заведе на отмора или най-малко на хотел, а… я прибра у дома.
 Орхан Мурад
Наздраве за младоженците!

Това проличава ясно от фотосите, които Орхан пусна късно вечерта, а хората се заредиха да им честитят. Зад двамата се вижда изцяло естествената битова конюнктура на кухня с огромна маса, евентуално в жилището на Мурад. Това не пречи на Камелия да бъде удовлетворена, несъмнено.

Певецът не споделя къде е било събитието и дали е имало доста посетители, а просто написа, че се усеща благополучен. Дали щастието му е цялостно обаче, поради това, че щерката Сузанита не ще и да го чуе, е обособен въпрос.

Партито за булката беше… у дома

Знаем, че той се разведе с майка й Шенай, която към този момент е с нов мъж в Германия и пожела шанс на новото семейство. Уточни обаче, че Орхан надалеч не е мъжът в сантименталните си балади, а вкъщи честичко избивал пред дамите своите комплекси.

Дали по този начин ще се получи и с Добрева, ще забележим отсега нататък. Остава и въпросът ще му роди ли и тя още един правоприемник?!

Източник: kliuki.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg