Орхан Мурад е лежал в болница с коронавирус. Певецът разказва

...
Орхан Мурад е лежал в болница с коронавирус. Певецът разказва
Коментари Харесай

Орхан Мурад за срещата си с COVID-19: Стигнах до болница

Орхан Мурад е лежал в болница с ковид. Певецът споделя пред bgdnes.bg, че е минал през болестта относително леко, само че въпреки всичко се е стигнало до хоспитализация. Така той е следващият влезнал в редиците на известните, срещнали се със болестта.

Орхан не прецизира по какъв начин тъкмо е минало болестта и за какво се е наложило да бъде признат. Въпреки че има вяра и знае, че COVID-19 съществува, той има безапелационни позиции по отношение на затварянето и възможното въвеждане на наложителна имунизация. Той не е склонен с развиването на обстановката в заведенията, които, с цел да работят на цялостен потенциал, ще могат да позволяват единствено имунизирани клиенти.

" Ваксинацията трябваше и в началото по този начин се прокламираше, че ще бъде доброволна. Но малко по малко се изметнаха от първичните си тези и за това какво ще реализира имунизацията. Уж нямаше да можем да се заразим, в случай че си я бием, а в този момент се оказа, че отново може да боледуваме. Всичко ми звучи несериозно. Вярвам и, че ваксина за 6 месеца няма по какъв начин да бъде основана ", безапелационен е в позицията си Орхан Мурад.

Изпълнителят на безконечната балада " Хиляди слънца " е на мнение, че хората към този момент са задоволително осведомени с това какво съставлява ковид и по какъв начин да се защищават. По думите му от затваряне няма никакъв смисъл.

" Най-страшното е за нас, в случай че затворят отново, музикантите, ресторантьорите, хората на изкуството са най-ощетени. Всички други намират някакъв метод да работят, кой от у дома, кой с маски и шлемове, само че музикантите няма по какъв начин ", споделя терзанията си Мурад.

" Всеки, който се усеща заплашен, хората с автоимунни болести, тези с белодробни и сърдечни болести би трябвало сами да се пазят, а не да се затваря обществото и стопанската система. Застрашеният контингент би трябвало да се пази. Вече сме осведомени и знаем по какъв начин. Всеки може самичък да се отбрани, без да се затваря нищо и други да страдат от това ", добавя още артистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР