Оргазмът по време на анален секс е нещо като еднорога

...
Оргазмът по време на анален секс е нещо като еднорога
Коментари Харесай

Палави игри в задния двор или как да имаме страхотен анален секс

Оргазмът по време на анален секс е нещо като еднорога - всички приказват за него, само че никой не го е виждал. Шегата настрани. В идващите редове ще ви разкрием по какъв начин да се насладите на "игрите в задния двор " и да изненадате както себе си, по този начин и половинката си.
Въпреки че аналният секс е включен в общоприетия секс пакет, то не всеки го харесва. Много мъже обаче изпитват голямо наслаждение от нещо такова и по тази причина всяка уважаваща себе си дама и желаеща да запази връзката им, би трябвало да се опитва с това предизвикателство.
Колкото и да не вярвате, то може да се окаже по прелестно даже от общоприетите игри в спалнята. Следвайте тези правила и ви подсигуряваме, че ще получите същинско наслаждение от този тип сексуален контакт. Да, аналният секс не е това, което вършиме по време на къса 15-минутна отмора. Той изисква сериозен метод и подготовка. Може би даже няма да е неприятно да го планирате.

Използвайте лубрикант
Много лубрикант. И още малко. Честно казано, по-дпбре повече, в сравнение с незадоволително. Може да опитате както загряващи, по този начин и охлаждащи. Просто не забравяйте първо да ги тествате на по-малко чувствителни места.

Лек масаж
Това е един от страхотните способи, с които в действителност да се отпуснете. Оставете половинката ви да гали леко ануса ви с пръст, а когато се отпуснете, то той може да проникне с него напълно леко и нежно.

Анилингус
Това е тип орален секс, при който единият от сътрудниците подтиква анала с език. В ануса има доста нервни окончания, така че даже това да ви се костват цялостни нелепости, за мнозина това доставя в действителност голямо наслаждение.

Започнете секса с играчки
Не е належащо още първия път да вкарате член там. Може да употребявате разнообразни играчки с концепцията по този начин дамата да се отпусне и да се стартира последователно.

Клитор
И въпреки всичко всичко се върти към него. По време на анален секс е изцяло неразрешено всякакво стимулиране на клитора.

Забравете за стерилността и се отпуснете
Да, аналният секс може да бъде замърсен и е по-добре да се подготвите душевен за това. Най-добре използвайте презерватив.

Еднопосочен
Удивително е какъв брой доста мъже не знаят, че откакто вършиме анален секс, не може ей по този начин да се върнете към влагалището. Напомнете му това.

Двойно навлизане
Опитайте опростена версия на двойно навлизане: Когато пенисът му е във вагината ви, а пръстите му са в анала ви. По-късно може да измененията разположението.

Забравете за израза "ще понасям "
Не го правете в името на някого. Идеята е да се забавлявате, както вие, по този начин и половинката ви, а не противоположното. Винаги казвайте, в случай че изпитвате дискомфорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР