Оргазмът или малката смърт“, както го наричат французите, има много

...
Оргазмът или малката смърт“, както го наричат французите, има много
Коментари Харесай

Учени разкриха коя е най-добрата поза за женски оргазъм

 Оргазмът или " дребната гибел “, както го назовават французите, има доста преимущества – с изключение на отпуска, той има и изгоди за цялостното здраве. Жените доближават малко по-трудно до оргазъм от мъжете, тъй че за тях е най-добре да знаят кои пози най-често водят до оргазъм.

Изследване, извършено от екипа зад приложението Glow Fertility and Ovulation, разкрива коя е позата, при която дамите най-често доближават до оргазъм. Те откриват, че множеството дами нормално вършат секс в мисионерска поза, само че най-хубавата поза за женския оргазъм е, когато те са от горната страна. Тази поза има към 20% преимущество пред останалите.

Изследванията също по този начин разкриват, че женските оргазми са най-чести два до три дни преди началото на цикъла. Това може да се дължи на повода, че равнищата на хормоните се покачват преди менструация, което улеснява възбудата на някои дами.

В проучването вземат участие 2 400 дами. 43,1% от тях получават оргазъм, когато са от горната страна върху колегата си. Второто място в лидерската позиция заема мисионерската поза – 18,8% от участничките доближават до върха най-лесно при нея. На трето място е " кучешката поза “ – с 28,6% позитивни отговори. 228 дами оповестяват, че претърпяват оргазъм в други пози.

Сексолозите поучават за най-лесно реализиране на оргазъм да се извадят всички мисли от главата и да се отдадете на половия акт. Поемането на надзор ще ви накара да се чувствате мощни. 

Източник: БГНЕС
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР