Организират Мач на надеждата в подкрепа на Петър Хубчев -

...
Организират Мач на надеждата в подкрепа на Петър Хубчев -
Коментари Харесай

Петър Хубчев се бори с коварна болест

Организират " Мач на вярата " в поддръжка на Петър Хубчев - някогашният футболист и ментор на Левски, който се бори за здравето си. Новината беше обявена от някогашния капитан на националния тим Стилиян Петров. Мачът ще се организира на 6 септември.

Приходите от мача на националния стадион „ Васил Левски “ ще бъдат дарени на нуждаещите си от средства за лекуване.

Стилиян Петров прикани всички мачове от идния кръг в шампионата на да бъдат спрени в петата минута, а почитателите да поддържат Хубчев с овации. Същото ще се случи и в благотворителния мач.

Съпругата на футболиста го подкрепяла даже в моментите, когато поради болестта не можел да се храни самичък, съобщи бТВ.

" В последните няколко месеца бях близо до един мой съотборник, който минава, през което прекосих и аз. В петата минута мачът на 6 септември ще бъде спрян поради един от най-големите огромните №5 в историята на българския футбол, който от месеци се бори с подла болест.

Петата минута ще бъде за него. Аплодисментите ще продължат една минута. Както направиха всички за мен, когато аз имах потребност от поддръжка. Ще помоля всички почитатели, идващия кръг от шампионата да станат и да приветстват един огромен човек. Уникална персона, която ние ще подкрепим. Той трябваше да взе участие в мача, само че няма да може... ", описа Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР