Организираните привърженици на Левски от Сектор Б, публикуваха гневен пост

...
Организираните привърженици на Левски от Сектор Б, публикуваха гневен пост
Коментари Харесай

Сектор Б атакува ЦСКА: Оранжевата наглост няма край, пак искат да заобиколят закона

Организираните последователи на Левски от Сектор " Б ", разгласиха ядосан пост във фейсбук страницата си във връзка недоволството на почитателите на ЦСКА за следващата тъжба, която забавя градежа на „ Армията “.

„ Г-н Кюстендилеца недоволства за какво никой не правил пречки на новите игрища на Локо, Ботев, Лудогорец или бранш А на Герена, а на Литекс правили. Ами може би това, че никой от гореизброените не е в централния парк – естествен резерват в центъра на европейска столица и не нарушава куп закони има нещо общо, не мислите ли? “

„ Оранжевата безочливост край няма. Първо, някогашният им обичан тим беше основан от комунистите и натресен в центъра на София, заграбвайки НЕЗАКОННО стадиона на царския офицерски клуб АС-23. В продължение на 41 години беше подложен НЕЗАКОННО в привилегирована позиция по отношение на всички останали футболни тимове.

След като тимът с съветско име и петолъчка за емблема банкрутира през 2016-та и страната в лицето на Национална агенция за приходите пи една студена вода на стойност 14,5 милиона лв., същата тази страна приключи договорите за използването на базите НЕЗАКОННО и направи нов нагласен НЕЗАКОНЕН търг да ги даде на преместения Литекс, който НЕЗАКОННО беше вкаран изкуствено в НЕЗАКОННО разпуснатата А група и всичко това под натиска на митинги на наглярите, които скандираха ББПП, а след това се ръкуваха, благодаряха и така нататък (няколко години по-рано Дучето по 3/4 панталони непрекъснато висеше в кабинетите на Гоце и Станишев да моли за подаяния и спасение).

Същите твърдяха, че нямало да поддържат ГМО с Литекс, а най-после какво стана? Сега реват, че желали стадионът да се прави с “парите на притежателите, а не подаяния ”, което обаче по какъв начин кореспондира с “протестите им ” и знамето им деМИКРЕнизация? А в централния парк-резерват е НЕЗАКОННО да се строи и в никакъв случай няма да имат позитивен Оценка на въздействието върху околната среда, по тази причина и го водят реорганизация – за следващо заобикаляне на закона в случай, че всички знаем, че става въпрос за нов градеж в прорез със закона. А паркинг къде ще построят? Може би НЕЗАКОННО на мястото на Капитолия вместо да се върне на парка? “

„ На какво от горната страна всички сме длъжни да поносим погазването на законите от един оранжев пришелец от Ловеч и да им се извършват всички стремежи? Има ли изобщо нещо законно и чисто при тях?

НАГЛА ЛАЙНАРЩИНА! “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР