Организираните фенове на Ботев продължават с усилията си за доизграждането

...
Организираните фенове на Ботев продължават с усилията си за доизграждането
Коментари Харесай

Феновете на Ботев се срещнаха с областния управител за “Колежа“

Организираните почитатели на Ботев не престават с напъните си за доизграждането на стадион „ Христо Ботев “. Така в края на седмицата – в петък, 28.01.2022 година, се организира среща сред регионалната администрация и представители на Сдружение ПФК Ботев, Клуб на последователите на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас.

Фенските структури бяха показани от Борис Гиздаков, Михаил Манолов, Момчил Милев и Иван Шопов. Самата среща бе по покана на регионалния шеф Йордан Иванов и с общителното подпомагане и наличие на народния представител Иван Петков.

Г-н Йордан Иванов бе осведомен със статута на Сдружението като член на БФС, със статута на стадион „ Христо Ботев “, който по план би трябвало да разполага с лиценз за категория 4 на УЕФА, както и с информацията за градежа, с която последователите на Ботев разполагат досега. От страна на регионалната администрация бе проявен сериозен интерес по всички тематики, а срещата сложи началото на разговор за държавно подпомагане за цялостното дотъкмяване на градежа на стадиона.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР