Организирането на повече съвместни изложби, концерти и обмен на артисти

...
Организирането на повече съвместни изложби, концерти и обмен на артисти
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив се срещна с генералния консул на Турция

Организирането на повече взаимни изложения, концерти и продан на актьори разискаха на среща генералният консул на Република Турция в Пловдив господин Корхан Кюнгерю и кметът. Традиционно Консулството взе участие в събития, които са част от културния календар на града и желанието е през идната година подкрепяните от общината начинания да продължат.

В диалозите сред двете страни бе регистриран фактът, че в пловдивска област има най-голяма централизация на турски вложения в страната, което е причина за задълбочаване на съдействията в тази посока. Кметът показа на Корхан Кюнгерю, че евентуалните турски вложители, които декларират желанията си за работа в района, са компании с висок капацитет и потенциал в действия, които биха разширили съществено портфолиото от производства.

Припомняме, че по време на първата си публична аудиенция в общината през юни, генералният консул показа, че ще работи интензивно за туристическия продан и задълбочаване на взаимоотношенията сред побратимените на Пловдив градове Бурса и Истанбул. В днешната среща участваха още комерсиалното аташе на Консулството Мехмет Али Ердем и заместник-кметовете Тодор Чонов, Йордан Ставрев и Величко Родопски.

и Корхан Кюнгерю се срещнаха в деня, в който ще се играе волейболният мач сред пловдивската " Марица “ и истанбулския " Фенербахче “. И двамата ще участват на дуела в зала " Колодрума “ от 19:00 часа, с цел да поддържат двата тима.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР