Организирана група, източвала казина и игрални зали беше разбита от

...
Организирана група, източвала казина и игрални зали беше разбита от
Коментари Харесай

Опитна и добре организирана група точила казина в страната

Организирана група, източвала казина и игрални зали беше разрушена от ГДБОП. Схемата е нова у нас. Арестувани са четирима души.

Бандата проработила стотици хиляди левове за последните месеци. Атакувала
казина най-вече в София, Варна и Пловдив. Били извънредно тайни и положителни експерти. До скоро, когато се издали и влезнали в полезрението на антимафиотите от бранш „ Киберсигурност ”. Арестувани са пред игрална зала, след следващия удар с огромна облага.

„ В едно от арестуваните е открито устройството с което е въздействал, следва експертиза да се направи и по какъв начин се е случило то. В други от арестуваните съща са открити устройства, за които има данни, че могат да имат отношение ”, сподели представителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова.



Снимка: bTV

Всеки имал роля. Един симулирал игра, другият задействал механизма. Според специалисти пробиването на софтуера на ротативките изисква съществени знания.

Четиримата са на независимост и без обвинявания, защото по случая се чака комплицирана техническа експертиза, която да откри и потвърди точният механизъм на измамата. „ Мозъкът ” на групата са братя близнаци от Пловдив.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР