Организирана е операция по издирването на самолета, с двама души

...
Организирана е операция по издирването на самолета, с двама души
Коментари Харесай

Пътнически самолет изчезна над Ламанша

Организирана е интервенция по издирването на самолета, с двама души на борда

В неделя бе проведена интервенция по издирването на пътнически аероплан, с двама души на борда, който изчезна в събота в морето сред Франция и Англия.

Самолетът, вид Р28, изхвърчал в събота от Уелсбърн (Великобритания) в посока на френския морски курорт Льо Туке (Па дьо Кале), заяви морската префектура.

Регистрираната във Англия машина е летяла в компанията на други пет пътнически самолета като част от взаимен излет, оповестиха от префектурата Па дьо Кале.

Последното ѝ известно местонахождение е било по средата на Ламанша, на 25 благи (45 км) от Дъндженес, в крайния югоизток на Англия, се споделя в известие на английската брегова защита за пресата.

Значителни френски и английски запаси за издирването бяха разгърнати в събота, само че на вятъра.

В неделя търсенето бе възобновено с френски хеликоптер и избавителна лодка, наети от френския флот, както и аероплан на английската брегова защита.

Множеството търговски кораби, плаващи в региона бяха известени, само че за момента не са открити парчета, нито доказателства за рухването на самолета, посочи морската префектура пред Агенция Франс Прес.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР