Организацията за правата на животните Хора за етично отношение към

...
Организацията за правата на животните Хора за етично отношение към
Коментари Харесай

PETA притиска първата дама Джил Байдън да смени яйца с картофи при годишното хвърляне на великденски яйца: `Spudtacular`

Организацията за правата на животните Хора за етично отношение към животните (PETA) сподели на Белия дом, че е време за прясно нишесте, призовавайки първата дама Джил Байдън да смени кокошите яйца с картофи на годишното Великденско ролка с яйца.

В тежко каламбурно писмо до първата дама PETA сподели, че искаше да „ предложи с почитание прелъстителен метод за модернизиране на рулото с великденско яйце в Белия дом “, което е планувано за 1 април.

В писмото президентът на PETA Ингрид Нюкърк твърди, че едно картофено руло „ ще бъде в действителност приобщаващо и са добре пристигнали от всяко малко дете, което не яде яйца по религиозни, културни или екологични аргументи или тъй като възразява против метода, по който животните се отглеждат и убиват в наши дни. "

" Вместо да предизвикват нездравословното фабрично развъждане и кланични промишлености, бихте ли инициирали годишното Ролче с картофи в Белия дом? “, се споделя в писмото. пилешки яйца към картофи на събитието South Lawn. (Из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР