Организациите за пътна безопасност в цяла Европа изразиха загриженост относно

...
Организациите за пътна безопасност в цяла Европа изразиха загриженост относно
Коментари Харесай

Групи за пътна безопасност предупреждават за опасностите от предложението на ЕС да се позволи на тийнейджъри да шофират тежкотоварни автомобили

Организациите за пътна сигурност в цяла Европа показаха угриженост по отношение на главната промяна на шофьорските книжки, препоръчана от Европейската комисия, която ще разреши на младежите да ръководят тежкотоварни коли.

Европейският съвет за сигурност на превоза прикани целесъобразната възраст за удостоверение за ръководство на камиони в Европейски Съюз да остане на 21 години, а минималната възраст за ръководство на рейсове да остане на 24 години.

ETSC, чиито членове включват Ирландския орган за пътна сигурност, предизвести за заплахите от това доста млади водачи да получат позволение да ръководят огромни транспортни средства.

Европейската комисия предложи да се разреши на 17-годишните да стартират съпроводено образование за шофиране на камион като част от „ задната част от сигурността по пътищата “ на новото законодателство, уреждащо шофьорските книжки в Европейски Съюз.

Въпреки че актуалната целесъобразна минимална възраст за шофиране на тежкотоварни транспортни средства в Е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР