Организаторката на софийската модна седмица и шефка на телевизиите Code

...
Организаторката на софийската модна седмица и шефка на телевизиите Code
Коментари Харесай

С какво са пълни китайските балони, които пласираш, Ричи Алибегов: М. Бонева

Организаторката на софийската фешън седмица и шефка на малките екрани Code Мария Бонева, която преди 20 години влезе в хрониките след заливането на красивото й лице с киселина, неразкрито и до момента най-малко публично, се обърна с писмо в обществените мрежи към построилия първия полузаконен аквариум на бул. Витоша за барчето, на което е съпритежател, и представящ се за началник на организация на заведенията, в която не вземат участие и която не съставлява водещите притежатели и вериги в София и България, Ричард Алибегов.

Човекът, с помощта на чийто почин централната комерсиална улица на нашия град се трансформира в недобро сходство на провинциално Стъргало, съгласно нея в този момент се занимавал с разпространение на неидентифицирани китайски балони. Ако е правилно, здравните управляващи е добре да ревизират това:

„ Понеже господин Алибегов е огромен и заслужен мъж, та пуска скриншотове по групите да ми отговорели благо с емотинконки на повръщащи човечета ( не разясня образование и маниери, би трябвало да му извиним в този момент, той е доста под напрежение за бизнеса от протичащото се, никой различен няма право да е под напрежение или да желае нещо):

Г-н Алибегов, на мен също ми се повръща от доста неща и най-много от това, че намерихте още една пазарна ниша с китайски балони с неизвестно вещество, които някои клубове купуват на 0,50 ст и продават на 7 и 10 лева и тровят хората ( за протокола от 3 до 6 000 лева оборот на вечер, аз няма да считам ). И към този момент много лекари, с изключение на с тежки коронавирус - заболели би трябвало да реанимират и хора от балони. Но, нищо …..какво са вас морал и полезности, би трябвало да се печели непременно.

Сега е моментът да ви кажа, че аз Ви пиша намерено и обществено и Ви поканвам на такава полемика. Вие с вашите бранители, и аз с моите с точни и ясни причини. Готова съм да покажа топки на всеки мъжага с правила. Е, от време на време спечелвам и е малко неуместно, само че е почтено!

Относно клубовете, в поста си от през вчерашния ден споделих ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ, само че очевидно не го разбирате ще го напиша с имена. Има хора, които са в този бизнес и имат класа, екип, който работи за тях от години и не са го изоставили на борсата, както всеобщо други клубове и заведения го направиха с личните състави си, и не на последно място са точни и правилни.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР