Организаторката на конкурса „Мис Силикон“ е във война с силиконовите

...
Организаторката на конкурса „Мис Силикон“ е във война с силиконовите
Коментари Харесай

Мариана Маринова във война с мацките от „Мис Силикон“

Организаторката на състезанието „ Мис Силикон “ е във война с силиконовите гърли, взели участие в състезанието през годините.

Дни преди юбилейното – десето издание на състезанието сред Маринова и силиконките е пламнала същинска война. Поводът е короната „ Мис Силикон на десетилетието “, която ще блесне на главата на миската събрала най-вече гласове в онлайн гласуването, което от месец върви на страницата на „ Мис Силикон “.

Телефонът на Маринова прегрял от позвънявания на девойките, които желали да са първи. Предлагали й пари, заплашвали я, че ще бойкотират церемонията на 20 април, която ще се организира в Пайнер Клуб, София.

„ Това не е конкурс, а рожден ден. Искам да се съберем всички на едно място и да покажем, че фамилията на „ Мис Силикон е огромно и сплотено. Затова и мисля, че е най-справедливо хората да решат коя да грабне короната. Няма да направя никакви взаимни отстъпки с това, а който желае да се сърди “, прецизира пред BLife миската Мариана Маринова.
Само месец по-късно тя посочи, че ще се организира и състезанието, където ще бъде определена новата „ Мис Силикон 2018 “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР