Организаторите насърчиха участниците да дарят $15, за да влязат в

...
Организаторите насърчиха участниците да дарят $15, за да влязат в
Коментари Харесай

Хиляди празнуващи се спускат в Ню Йорк за годишното обхождане на баровете на тема Дядо Коледа SantaCon

Организаторите насърчиха участниците да дарят $15, с цел да влязат в участващите места, които съгласно тях ще отидат за благотворителни дела.

Подобни Коледни вакханки бяха планувани в градове в Съединени американски щати и Европа, от Сан Франциско и Синсинати до Лондон и Берлин, в събота.

Както и в минали години, транспортните организации се надяваха да предотвратят веселбата да аргументи прекалено много безпорядък в най-натоварената влакова система в страната.

Градските железопътни линии от Ню Джърси и предградията на Ню Йорк не разрешиха на пасажерите да пият във влаковете, пътуващи за Манхатън, започвайки от 4 сутринта в събота до неделя на обяд.

Полицията в Ню Йорк също подсети на празнуващите, че градът към момента се ползват законите за отворен резервоар, които не разрешават потреблението на алкохол на улицата.

„ Осигуряването на достъп на всеки до безвредно и проведено пътешестване е главен приоритет “, сподели шефът на полицията на MTA Джон Мюлер в изказване по-рано тази седмица, обявявайки ограниче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР