Организаторите на в обсадения пристанищен град Мариупол в Южна Украйна

...
Организаторите на в обсадения пристанищен град Мариупол в Южна Украйна
Коментари Харесай

Гърция се отказа от хуманитарна мисия в Мариупол

Организаторите на в обсадения пристанищен град Мариупол в Южна Украйна се отхвърлиха от тази концепция , откакто Русия отхвърли самодейността, написа електронното англоезично издание на гръцкия вестник Катимерини.

От офиса на френския президент Еманюел Макрон обявиха късно във вторник, че интервенцията не е допустима " на този стадий ".

Едночасовият диалог сред двамата президенти завърши без постигане до решение, оповестиха от неговия офис. Съобщава се, че съветският президент Владимир Путин е споделил на Макрон, че украинските сили, които се бият в Мариупол, ще би трябвало да се предадат, преди да може да бъде изпратена филантропична помощ.

Миналата седмица Макрон сподели, че Франция е подготвена да управлява филантропична интервенция дружно с Гърция и Турция.

Предполага се, че от началото на бомбардировките преди четири седмици, сподели ръководителят на задачата на Организация на обединените нации за правата на индивида пред Ройтерс във вторник.

Министерството на външните работи на Украйна съобщи в понеделник, че съветските сили са трансформирали обсадения град Мариупол " в прахуляк ", а актуалната филантропична обстановка в града се дефинира като " пагубна ".

Припомняме, че в пристанището на Маруипол се намира и корабът с най-вече български екипаж " Царевна ", като околните на нашите моряци обявиха, че провизиите им понижават, а корабът е заплашен от обстрел и по обшивката му към този момент има следи от шрапнели.
 Рамзан Кадиров бил към този момент в Мариупол, кметът заяви за 5000 починали
Рамзан Кадиров бил към този момент в Мариупол, кметът заяви за 5000 починали

Тази информация няма публично удостоверение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР