Организаторите на тенис турнира Sofia Open обявиха, че правят всичко

...
Организаторите на тенис турнира Sofia Open обявиха, че правят всичко
Коментари Харесай

Има шанс Sofia Open да бъде с публика

Организаторите на тенис шампионата Sofia Open оповестиха, че вършат всичко допустимо да бъде позволена аудитория по трибуните на " Арена Армеец ".

" Уважаеми почитатели, скъпи другари на тениса,

От името на Sofia Open ви осведомяваме, че отдавна вършим всичко по силите си да имате опция да гледате онлайн звездите на международния тенис, които ще играят в " Арена Армеец " в шестото издание на шампионата от 26 септември до 3 октомври.
 Четвъртфиналист от US Open ще играе квалификации на Sofia Open
Четвъртфиналист от US Open ще играе квалификации на Sofia Open

Ботик ван де Зандсхулп съобщи присъединяване

Ние имаме вяра, че страхотната тенис аудитория още веднъж може да бъде за образец - за съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, наложително носене на защитна маска в залата, отдалеченост от най-малко две седящи места един от различен при стеснен потенциал на оборудването. Поведение, което вие към този момент демонстрирахте по време на Sofia Open 2020, следвайки прецизно настоящите разпореждания в страната и строгите условия на ATP. Вие в действителност бяхте аудитория за образец - и в България, и по света.

Искрено се надяваме, че нужните позволения ще бъдат дадени и ще имате опция да се наслаждавате онлайн на тениса на най-високо равнище на Sofia Open 2021, демонстрирайки още веднъж, че сте модел за подражателство. Да имате шанса да покажете поддръжката си на страхотните тенисисти, които също същински се радват да играят пред вас и неведнъж са споделяли прелестните си усещания от публиката в България.

За да сме изцяло откровени с вас, ви споделяме, че ние сме изцяло готови за осъществяването на всички наложителни ограничения. Готови сме също по този начин от дълго време и за стартирането в продажба на билети за Sofia Open 2021 при осъществяване на всички условия.

Наистина имаме вяра, че публиката за образец ще има опцията да бъде част от събитие за образец, трансформирайки се още веднъж в страхотна реклама за България по целия свят! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР