Организаторите на тенис турнира от сериите АТР250 в Бризбън изразиха

...
Организаторите на тенис турнира от сериите АТР250 в Бризбън изразиха
Коментари Харесай

В Бризбън уверени, че Мъри ще участва

Организаторите на тенис шампионата от сериите АТР250 в Бризбън показаха убеденост, че Анди Мъри ще взе участие в първото за 2018 година събитие от календара на международния тур. Както е известно, там Григор Димитров ще пази една от извоюваните си трофеи през миналия сезон.

Въпреки че английският “Телеграф” хвърли подозрения върху наличието на Мъри даже на Australian Open, то в Бризбън нямат терзания за някогашния международен номер 1.

Организаторите имат вяра, че Мъри ще дойде на място след Коледа и няма да има проблем да се настрои за излизане на корта, тъй като първият му мач в шампионата ще бъде на 3 или 4 януари. Това ще бъде допустимо, тъй като, като един от топ четиримата сложени в главната скица, той пропуща по право първи кръг. Информацията е на локалното издание “Куриер мейл”.

Стан Вавринка и Милош Раонич - други водещи фигури, лекуващи травми - отхвърлиха присъединяване на демонстративния шампионат в Абу Даби на 28-30 декември, с цел да насочат погледи от по-рано към Бризбън и да съсредоточат там тренировките си. Всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 се излъчват онлайн в България от Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР