Организаторите на протеста срещу правителството изведнъж решиха, че могат да

...
Организаторите на протеста срещу правителството изведнъж решиха, че могат да
Коментари Харесай

Карадайъ: Анти-ДПС кампаниите показват липса на идеи в организаторите на протеста

Организаторите на митинга против държавното управление внезапно взеха решение, че могат да го насочат към опозиционната партия Движение за права и свободи. Анти-ДПС акциите демонстрират липса на вероятност и хрумвания в уредниците на митинга. Това зяви ръководителят на партията Мустафа Карадайъ на брифинг в централата на партията след съвещание на Централното оперативно бюро (ЦОБ) и парламентарната група.

Както е известно, на 24 септември протестъри замеряха централата на Движение за права и свободи с яйца.

" Преди 11 година Движение за права и свободи предизвести, че най-лошотео е мутризацията на политиката. От 4 години Движение за права и свободи поредно желае оставката на това държавно управление ", акцентира Карадайъ.

" Организаторите на митинга, които доскоро бяха клакьори на ГЕРБ, през днешния ден направиха огромно изобретение - митинг пред централата на опозиционна партия с поругаване на държавните знаци - знамето и герба. С анти-ДПС изразителност се пробват да станат център на медиен интерес. Нереализирани политици се пробват да употребяват Движение за права и свободи като транплин към политичеси позиции. Диалог за решение за излизане от политическата рецесия. Това е единственото допустимо решение за излизане от политическата обстановка, в която се намира страната ни ", акцентира Мустафа Карадайъ.

" Необходими са незабавни политически дейности, до момента в който не е станало късно. Отлагането на решението на рецесията през днешния ден, може да е с по-тежки последствия на следващия ден ", съобщи още ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР