Организаторите на Откритото първенство на Австралия ще допусна зрители да

...
Организаторите на Откритото първенство на Австралия ще допусна зрители да
Коментари Харесай

Зрителите на Australian Open се завръщат в четвъртък

Организаторите на Откритото състезание на Австралия ще позволи фенове да се завърнат по трибуните в Мелбърн Парк от на следващия ден, което значи, че полуфиналите и финалите на единично при мъжете и дамите ще се проведат пред аудитория.

Организаторите прецизираха, че на централния корт " Род Лейвър Арина " ще се позволява 50 % запълване на потенциала, което значи, че по трибуните за най-важните мачове от шампионата ще има по 7477 души.

Това стана допустимо, защото през днешния ден завършва петдневният цялостен локдаун в Мелбърн, който бе натрапен след регистрирането на една дузина случаи на английския вариант на ковид в града. Здравните управляващи оповестяват, че локдаунът е дал резултат и позитивните случаи са лимитирани до 19.

" Миналата седмица видяхме първото огромно спортно събитие с почитатели по трибуните и атмосферата бе страхотна. Очакваме с неспокойствие почитателите да се завърнат на Australian Open за идващите четири дни, с цел да приключим шампионата по един безвреден и трогателен метод ", разяснява шефът на шампионата Крейг Тайли.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР