Организаторите на националния протест срещу управлението на БФС обявиха, че

...
Организаторите на националния протест срещу управлението на БФС обявиха, че
Коментари Харесай

Протестите срещу управлението на Борислав Михайлов ескалират |

Организаторите на националния митинг против ръководството на БФС оповестиха, че чакат невиждано обединяване измежду почитателите в името на смяната. Вече редица градове осъмнаха с транспаранти изразяващи недоволството си от Борислав Михайлов. В Бургас, Варна, Гурково, Ямбол, Велико Търново и Пазарджик последователи демонстрираха своята интензивност по тематиката.

Ето и известието на уредниците:

„ В утрешния народен митинг ще се включат няколко регионални града с начинания по места. Да изразят недоволството си против недемократичното ръководство на Борислав Михайлов се приготвят почитатели и клубове в Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Пазарджик, Ямбол.

Днес последователите на двата най-големи клуба в Пловдив - Ботев и Локомотив, също ще се опълчат на статуквото. Пред Колежа и на Лаута те ще поддържат изгонените от БФС клубове и ще изкажат недоволството си към Михайлов. „ Жълто-черни “ и „ черно-бели “ подценяват цветовете в името на българския футбол.

Припомняме, че на следващия ден в 17:00 ч. пред базата на БФС в Бояна се провежда огромен митинг, в който заставаме един до друг, без значение от клубните пристрастия, които ни разделят. Обединяваме се в името на общата идея - бъдеще за българския футбол. Ще пътуват агитки и клубове и от други градове “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР