Организаторите на надпреварата за Гран При на САЩ във Формула

...
Организаторите на надпреварата за Гран При на САЩ във Формула
Коментари Харесай

Разпродадоха Гран При на САЩ във Формула 1 за по-малко от 24 часа

Организаторите на конкуренцията за Гран При на Съединени американски щати във Формула 1 оповестиха, че всички билети за трибуните и тревните площи за събитието в края на октомври към този момент са разпродадени седем месеца преди него.

Ценните хартийки бяха пуснати на пазара в сряда и за по-малко от 24 часа всички 80 000 тридневни билети бяха изкупени от почитателите. Налични остават само пропуските за ВИП зоните и за къмпингите. На по-късен стадий ще бъдат пуснати и еднодневните пропуски, които най-вероятно също ще привършат за негативно време.

През предходната година конкуренцията за Гран При на Съединени американски щати стана най-посещаваното събитие в историята на Формула 1. В рамките на трите дни общо 400 000 индивида посетиха „ Пистата на Америките “ край Остин.

Една от аргументите за огромния интерес към Формула 1 в Съединените щати е документалната поредност на Netflix – Drive to Survive, чийто нов сезон излезе предишния петък. Именно заради тази причина от тази година Съединени американски щати ще одобри два старта, Гран При на Маями, за което билетите от дълго време свършиха, ще дебютира на 8 май, а от следващата година те могат да станат три. Очаква се към календара да се причисли и Лас Вегас, където най-вероятно ще се организира нощно съревнование в центъра на Града на прегрешението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР