Организаторите на Международния кинофестивал в Берлин (Берлинале) планират през 2022

...
Организаторите на Международния кинофестивал в Берлин (Берлинале) планират през 2022
Коментари Харесай

„Берлинале 2022“ може да бъде с публика

Организаторите на Международния кинофестивал в Берлин (Берлинале) възнамеряват през 2022 година да го проведат в обичаен формат - с наличието на фенове.

Кинофестивалът ще стартира на 10 февруари 2022 година и ще продължи до 20 февруари.
 Джони Деп наелектризира Берлинале (ВИДЕО И СНИМКИ) Джони Деп наелектризира Берлинале (ВИДЕО И СНИМКИ)
Продуцент и изпълняващ основната роля във кино лентата „ Минамата ”, показан отвън конкурсната стратегия, Джони Деп бе огромната аме...

" Развълнувани сме, че ще проведем фестивала още веднъж през февруари на огромен екран с разнообразна стратегия, червен килим, кино звезди и страхотна аудитория ", обявиха уредниците Мариет Рисенбек и Карло Шатриан.

" Необходимостта от и от срещи лице в лице е явна както за филмовата промишленост, по този начин и за феновете. Опитът през последните месеци сподели, че обичайните събития могат да бъдат безвредни и сполучливи, както и че те са доста значими за разговор и продан на отзиви " - подчертаха уредниците на Берлинале.

Премиерите на кинофестивала ще са главно в Берлинския замък на Потсдамер Плац. В същото време филмите ще бъдат показани в разнообразни киносалони в немската столица.

Тази година от новия ковид Берлинале мина на два стадия. В началото на март членовете на журито гледаха филмите на участниците в главната стратегия отдалечено и оповестиха премиите. Редовните прожекции за необятната аудитория, церемонията по откриването и награждаването минаха през юни в кина навън.
 Откриват Берлинале с кунг фу Откриват Берлинале с кунг фу
Надпреварата за „ Златната мечка ”, първия огромен европейски кинофестивал за годината, се открива довечера в кунг фу жанр с...

Първият кинофестивал в Берлин е открит на 6 юни 1951 година с кино лентата на Алфред Хичкок " Ребека " (1940). Една от премиите тогава печели " Пепеляшка " на " Дисни ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР