Организаторите на инициативата за издигане на паметник на Трифон Иванов

...
Организаторите на инициативата за издигане на паметник на Трифон Иванов
Коментари Харесай

Паметникът на великия Трифон Иванов пред стадион Ивайло трябва да бъде завършен до средата на следващата година

Организаторите на самодейността за издигане на монумент на Трифон Иванов разкриха пред NOVA, че са нужни още 15 хиляди лв. той да бъде приключен. Планът е доникъде на идната година паметникът да бъде приключен и подложен. 

Ето какво сподели единият от уредниците Александър Карачолев:

Трифон Иванов значи доста освен за Велико Търново, само че и за България. В наши дни сме доста разединени, а той успяваше да сплотява. На всеки мач сред Етър и ЦСКА следваха овации в 3 минута. Тези хора не го не помнят, той е човек, който сплотява и слагането на един подобен монумент е значим. Това е образец за положителното ".

" Когато открихме паметната плоча на стадион " Ивайло " споделих, че когато един татко покаже плочата, бащата трябва да може умерено да каже, че той е оказал помощ за най-големите триумфи на българския футбол. Затова паметникът ще бъде тъкмо такава илюстрация. Познавам го добре, работих до последния му ден с него. Всички споделят " Трифон беше мъжага "   ", дано накараме и младите да бъдат мъжкари ", показа Петко Павлов, шеф на " Спортни парцели " във Велико Търново.
 Стоичков, Бала и Бончо Генчев се включиха в идеята за монумент на Трифон Иванов
Стоичков, Бала и Бончо Генчев се включиха в идеята за монумент на Трифон Иванов

Нужни са 40 000 лв. за построяването на монумента
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР