Организаторите на Гран При на Сингапур заявиха, че не е

...
Организаторите на Гран При на Сингапур заявиха, че не е
Коментари Харесай

Гран При на Сингапур не може да се проведе при закрити врати

Организаторите на Гран При на Сингапур обявиха, че „ не е гъвкаво “ да бъде извършено съревнование без аудитория.

След като 10 надпревари към този момент бяха анулирани или отсрочени, шефовете на Формула 1 се целят в начало на сезона с два старта в Австрия през юли, и двата пред празни трибуни. Състезанията в другите страни се чака да се проведат при закрити порти. Но Гран При на Сингапур, планувано за септември, е вечерно съревнование по улиците на града, където ще бъде мъчно да бъдат възпрепятствани феновете. Организаторите разкриха, че са провели диалози с Ф1, държавното управление на Сингапур и други въвлечени за „ разглеждането на разнообразни разновидности “ за осъществяване на надпреварата. Но представител добави, че „ защото надпреварата от Ф1 в Сингапур е на улична писта, не е гъвкаво то да бъде извършено при закрити порти “.

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел, който разгласи неотдавна, че напуща отбора в края на сезона, завоюва миналогодишното издание на конкуренцията, което събра 268 000 души в границите на три дни, множеството от които от чужбина. Работата по уличната писта, която изисква „ забележителна краткотрайна инфраструктура “, за изработката на която са нужни три месеца, споделих уредниците. „ Ще продължим да следим от близко развитията. Нашият главен приоритет остава здравето и сигурността на нашите почитатели, личен състав, доброволци и всички сингапурци “, показа представителят.

Подобно на други страни, Сингапур подреди затварянето на множеството бизнеси, предложи на хората да останат по домовете си и забрани всеобщи скупчвания на публични места в опит да се пребори със болестта. Малката страна в Югоизточна Азия записва 28 000 случая, множеството от тях на задгранични служащи, живеещи в претъпкани общежития. Правителството съобщи, че ще разхлаби някои от ограничаващите ограничения при започване на юни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР