Организаторите на Евровизия 2021 представиха кадри на сцената, която ще

...
Организаторите на Евровизия 2021 представиха кадри на сцената, която ще
Коментари Харесай

Виктория от Варна се качва на една от най-зрелищните сцени за Евровизия

 Организаторите на Евровизия 2021 показаха фрагменти на сцената, която ще одобри всички 39 актьори в тазгодишното издание на конкуренцията. Тя впечатлява със забележителните си мащаби и функционалност, които я трансформират в една от най-внушителните подиуми в Европа.

Залата Rotterdam Ahoy беше посетена и от краля на Нидерландия -  Вилем-Александър. Той похвали уредниците за страхотната работа по сцената и показа, че кралското семейство с горделивост ще гледа трите конкурсни вечери на Евровизия на 18-и, 20-и и 22-ри май.

Виктория показа своето първо усещане за сцената на Евровизия 2021, както и за подготовката ѝ в заключителните дни преди заминаването ѝ: “Сцената е в действителност впечатляваща и нямам самообладание да се кача на нея. През последната седмица в България бяха театралните режисьори и изобретателни шефове - Марвин Дитман и Дан Шиптън, с които репетирахме в София. В екипа се включва и Елена Коларова. С всеки минал ден и всяка минала подготовка се усещам все по-готова. Вярвам, че с подобен страховит екип ще показва България в действителност почтено на Евровизия 2021. "

Как Виктория и екипът ѝ описват за подготовката за Евровизия, вижте във видеото.

Българският представител на Евровизия 2021 ще се качи на грандиозната сцена на 20-и май във втория полуфинал на конкуренцията. Тогава Виктория ще извърши “Growing Up is Getting Old " под номер 13 и ще се бори за едно от десетте места към огромния край, който ще се организира на 22-и май.

Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard – общоприет спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР