Организаторите на 50-тия конгрес на БСП, на учредяването на политическа

...
Организаторите на 50-тия конгрес на БСП, на учредяването на политическа
Коментари Харесай

Премиерът, БСП и партията на Цветанов с глоби за неспазване на мерките срещу Covid-19

Организаторите на 50-тия конгрес на Българска социалистическа партия, на учредяването на политическа партия " Републиканци за България " и на визитата на министър-председателя в Катедралния храм " Св. Св. Кирил и Методий " в Ловеч ще бъдат санкционирани за неспазване на противоепидемичните ограничения. Това оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

50-ят конгрес на левицата се организира в Националния замък на културата на 26 и 27 септември; учредяването на Политическа партия " Републиканци за България " бе в Интер Експо Център на 27 септември, а Бойко Борисов бе в Ловеч през днешния ден.

На уредниците ще бъдат връчени актове за административно нарушаване на въведените в страната противоепидемични ограничения.

Когато нарушаването е осъществено от юридическо лице, глобата е от 500 лева до 2000 лева, а при наново нарушаване - от 2000 лева до 5000 лева, припомниха от пресслужбата.

Актовете ще бъдат връчени от съответните районни здравни инспекции, на чиято територия са извършени събитията.

През юни министър председателят Бойко Борисов отново бе санкциониран с 300 лева за неспазване на противоепидемичните ограничения. Тогава той беше на посещаване в Рилския манастир и влезе в храма без защитна маска.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР