Организаторът на конкурса Мисис Баба Меги Савова отнема титлата на

...
Организаторът на конкурса Мисис Баба Меги Савова отнема титлата на
Коментари Харесай

Кратка радост: Отнемат титлата на Мисис Баба 2023 Сияна Йорданова

Организаторът на състезанието " Мисис Баба " Меги Савова лишава купата на една от последните победителки - Сияна Йорданова.

Причина за прецедента в историята на конкуренцията е решение на лична глава на победителката да замине на конкурс в чужбина, без да извести Савова.

" Винаги съм подхождала с почитание, само че когато не получавам същото, ще работя по този начин, както работят към мен. Безкрайно ми е обидно. Не съм си и помисляла, че иска ми се наложи да пиша подобен статус! И то във връзка състезанието „ Мисис Баба “ /Grandma Universe/ Classic Universe: сполучливи, зрели и виновни дами! Конкурс, който е с дългогодишна история, задоволително известен и постоянно добре отразяван. Е, случи се… Защо последната носителка на тази купа (преди 6 месеца избрана) няма да е към този момент притежател на тази купа ", това заяви Савова в персоналния си профил във Facebook.

Меги Савова научава от публицистите, че последната носителка на купата е била на конкурс.

Конкурсът, на който трябвало Сияна да показа България, е през април 2024 в Гибралтар и е с дългогодишна история - " Баба на Вселената (Grandma Universe) ".

" Звъня на дамата. Питам я: за какво не знам за това? Получавам отговор, че тя го била качила във Facebook и аз трябвало да знам оттова! Въобще не й минало през ум, че тя трябвало да ми се обади, с цел да ми каже. Не си спомняла, че е подписала декларация, в която го написа. Не си спомняла и за това, че им дадохме подробна информация за състезанието и за последващите събития и по телефона, и преди подготовките. Даже не схванала, че ще върви на международен конкурс... И то в случай, че тя самата участва на международния конкурс, който поради Ковид и последствията се организира в същата вечер, на същата сцена, на която беше и нейният! И от самото начало тя персонално си контактуваше и се снимаше с претендентките, пристигнали от целия свят ", гневи се директорката.

Йорданова оповестява на Савова, че желала в този момент да си изживее 5-те минути популярност, тъй като след " Мисис Баба " изявите й били малко по
медиите.

" Имала си персонални претекстове, има си и другарка, която я поучава. Била доста обезпокоена от това, че не се е обадила и уведомила. Давам концепция и право на избор. Обещава твърдо, че до няколко часа ще се обади да ми каже решението си! Обещава! И… узнавам решението й от Facebook ", споделя още Меги.

" Моля правилно да се изписвате и изявявате по медиите с новата ви купа, по този начин както е изписана на лентата ви: Емес хайлайф трансконтинентал Европа! Защото купата " Баба на Европа (Grandma Europe) " се дава към този момент петнадесет години и по време на състезанието Grandma Universe! Искахте пет минути популярност! Дадох ви ги януари! Давам ви ги и в този момент! Коя прелестна баба ще показа страната ни на международния конкурс Grandma Universe в Гибралтар, ще реши журито след лятната почивка ", приключва Меги.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР