Организатор и продуцент на наградите са агенция Феймъс“ и “Mrs.

...
Организатор и продуцент на наградите са агенция Феймъс“ и “Mrs.
Коментари Харесай

Раздадоха годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2023

Организатор и продуцент на премиите са организация „ Феймъс “ и “Mrs. Universe Ltd. ” в лицето на Меги Савова. Идеята на премиите е да бъдат открити тези дами на днешния ден, известни или не толкоз, които сами построяват своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, поради това, което сами са създали. Те са майки, те са приятелки, те са настоятелен сътрудници, те създават богатствата ни, те основават работни места. Те дават кураж на другите и най-много – те символизират всичко това, което е дамата на днешния ден. Над 80 дами бяха кандидатките за систематизиране в 32 категории, само че от тях журито реши да награди единствено 12. Пак по традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша вино от винарска маза Логодаж, основана през 1994 година.Тяхната задача е да разпространява българските сортове виновност като артикул от национално значение. Наградените получиха дарове от Re d ‘Oro, Body talk и козметика от Ninany Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.



Категория – Фармация – Виолета Иванова –завършила е Мединската академия в София със компетентност фармация.Управлява фармацефтична компания,която се занимава с импорт – експорт и дистрибуция на лекарствени средства и консумативи.



Категория – Бижутерийна къща – Ани Карагеоргиева -Галерия „ Re d’Oro ” диаманти – Кралят на златото и диамантите. Предлагат неповторими,ръчно направени бижута с диаманти и скъпоценни камъни от злато и платина.



Категория – Бизнес и нововъведения – Румяна Благоева – приключила минен инженер със компетентност -открит рандеман на потребни изкопаеми.Управител е на компания –„ Мрамор и гранит дизайн ”,която внася от Италия екслузивно,скалнооблицовъчни материали-мрамор,гранит и оникс-подходящи за интериор и екстериор.Извършва първокласни довършителни работи във строителството.



Категория – Медицина – Антония Първанова – лекар и политик,автор на първият европейски закон за правата на пациента,автор на първият европейски закон за отбрана правата на жертвите на закононарушения.Президент и член на борда на шефовете на Center for Regenerative Medicine and Longevity „ Oxylife ”



Категория – Мениджмънт – Даниела Колова – занимава се с финансово счетоводната активност на „ Интеркерамик ” – водач в областта на обзавеждането на бани.



Категория – Най-добър районен началник – Район Панчарево Паолина Петракиева -зам.кмет по околна среда и климат на СО-район Панчерево. Тя е магистър по право от СУ „ Св Климент Охридски „ Специализирала е “Правораздаване и право на Европейски Съюз.Владее британски и испански език. Д-р инж.Даниела Христова -зам.кмет по обучение,култура,социални действия,спорт и интеграция на СО-район „ Панчарево “.Завършила Индустриална химия с преподаване на френски език,като част от интернационален екип е взела участие в създаването на фотоволтаични панели от трето потомство във Франция,проявява интерес и към нуклеарната енергетика. Инж.Ирина Войнова-зам.кмет по териториално устройство,инженерна инфраструктура,благоустройство и надзор по строителството.Завършила УАСГ като строителен инжинер.Започва да работи като архитект.Обича работата си,защото има вяра,че положителният план е в основата на всичко.



Категория – Благодетел с идея – Оксана Желяпова – носителка на купата „ Мисис България ”.Бесарабска българка,чиято задача е да подкрепя образованието и културата на бесарабските българи в Молдова.



Категория – Енергетика- Яница Иванова – приключила право,но се занимава с ръководството на компания „ Ваяна „ -електромонтажни и строително монтажни действия.



Категория – Млад водач Лилия Билалова – приключила стопанска система.От 5 години е шеф и съсобственик във компания „ Сантана “,която се занимава с изкупуване и продажба на селскостопански и аграрни запаси.В свободното си време е треньор и съветник по личностно развиване.



Категория – Козметичен бранд – Нина Анчева -инженер -химик,създател на авторска бутикова козметика –„ Ninany ”- създадена и създадена в Италия,където живее и работи. Продуктите съчетават най-новите научни открития с скъпи естествени субстанции.



Категория – Медии и публицистика – Теодора Енчева – Теодора Енчева е публицист от bTV с богат опит, въображение и другари. Талантът й се демонстрира до момента в който отразява българската, балканската и международната политика, както и тематики, свързани с история и просвета. Вярва в Бог, обожава Belle epoque и Римската империя, родила фразата: „ Memento mori “.



Категория  – Международен сътрудник – Вероника Хусейнли – ръководител на Mrs.Lady of the Year OAE.Майка на 4 деца..Председател на женския клуб за развиване правата на дамите в Дубай.



Категория – Мистър на годината – Методи Георгиев – приключил първото си обучение в Югозападен университет Неофит Рилски.Дългогодишна работа с 23 години опит във винения отрасъл.От 2010 е търговски шеф на винарска маза Логодаж,като след 2014 става изпълнителен шеф на избата и шеф на комерсиалното и сдружение.



Фотограф – „ Качество,дизайн и акуратност ”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР