Органите, които разследват катастрофата с Тайгър Уудс, са се натъкнали

...
Органите, които разследват катастрофата с Тайгър Уудс, са се натъкнали
Коментари Харесай

Тревожно: Тайгър Уудс не е направил нищо, за да предотврати катастрофата си

Органите, които проверяват злополуката с Тайгър Уудс, са се натъкнали на обезпокоително изобретение. Според направените изследвания и серия от тествания се оказало, че голфърът не е направил нищо да предотврати излитането си от пътя. Той освен не е дръпнал десния си крайник от педала на газта, само че не е настиснал и спирачката.

Новите доказателства са повдигнали пред управляващите въпроса дали Тигъра не е изгубил схващане зад кормилото. Пристигналите на мястото на случая служители на реда настояват, че не е имало индикации той да е бил под въздействието на алкохол. Те обаче по този начин и не са създали кръвно проучване за приложимост на алкохол или упойващи субстанции.

На 23 февруари международните организации разпространиха вестта за случая в Калифорния, при който автомобилът на 45-годишния американец е изхвърчал от пътя. След като са прегледани всички парчета и записите от „ черната кутия “, се оказва, че Уудс не е направил нищо, с цел да предотврати злополуката.

Запознати с следствието разкриват, че записите от камерите по трасето на придвижване демонстрират, че спортистът е карал в нарушаване на правилника за ограничаване на скоростта. Това опонира на свидетелските показания, че пострадалият е карал напълно обикновено преди случая.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР