Оренбург победи с 1:0 Рубин в мач от 13-ия кръг

...
Оренбург победи с 1:0 Рубин в мач от 13-ия кръг
Коментари Харесай

Новакът Оренбург продължава да изненадва

Оренбург победи с 1:0 Рубин в мач от 13-ия кръг на съветската Премиер лига. Единствения гол в дуела означи Алексей Сутормин от дузпа в 57-ата минута, само че триумфът на новакът в елита трябваше да е доста по-убедителен. Гостите не направиха нищо забавно в нападателен проект, а в края на дуела останаха с човек по-малко след червен картон на Егор Сорокин.

През първото полувреме Оренбург пропусна половин дузина чисти положения пред вратата на Иван Коновалов. най-интересната обстановка беше след пробив и центриране на Сутормин, когато в опита си да почисти Сесар Навас прати топката в напречната греда. За испанския деец това беше мач номер 250 с екипа на казанци.

Капитан нашей команды Цезарь Навас провёл сегодня 250 матч в составе «Рубина»! pic.twitter.com/YOmtxyrTg6
— «Рубин» Казань (@fcrk) 5 ноември 2018 година След почивката нищо не се промени и още веднъж домакините преобладаваха. При следващата им офанзива Григорий Чиркин стреля, а Фьодор Кудряшов мазета топката с ръка и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Сутормин, който откри резултата.

В края Сорокин беше изпъден за недодялан фаул, а нарушаването му провокира напрежение сред футболистите на двата отбора, които едвам не стигнаха до пердах.

К сожалению, уступаем «Оренбургу» с минимальным счётом... pic.twitter.com/3vSsKTzkyA
— «Рубин» Казань (@fcrk) 5 ноември 2018 година В класирането Оренбург се изравни по точки с Рубин, само че поради по-добрата си голова разлика заема 6-о място в класирането.

След паузата за националните тимове Оренбург ще гостува на Урал, а Рубин ще одобри първенеца Локомотив (Москва).

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 13 кръг, понеделник 5 ноември  Оренбург 1:0краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР