Орен Хазан е най-младият депутат в Израелския парламент, член на

...
Орен Хазан е най-младият депутат в Израелския парламент, член на
Коментари Харесай

Най-младият депутат от Израел: Целта ни е да помогнем на страната ви

Орен Хазан е най-младият народен представител в Израелския парламент, член на ръководещата партия " Ликуд " и прочут с темпераментния си темперамент и остри изявления по редица тематики. Защо назовава себе си " огромен другар на България ", какви са връзките сред Израел, Съединени американски щати и Русия и има ли завършек на спора с Палестина? На тези въпроси той дава отговор пред Джанан Дурал, особено за Българска национална телевизия.

36-годишният Орен Хазан е унаследен политик. Баща му също е бил част от ръководещата в Израел " Ликуд ". Той е най-младият представител на Кнесета, взел участие е и във военна комисия. В продължение на няколко години развива бизнес в България.

" Много се вълнувам, че съм тук - здрасти - когато се качих на самолета си направих фотография, а сестра ми писа - от дълго време не съм те виждала толкоз ухилен. Много обичам България, живял съм тук две години, вярвайте ми - в Израел няма по-голям другар на страната ви от мен. Защо? Защото вие сте топли хора, усмихнати, приличаме си. За мен е чест да дойда тук, в качеството си на народен представител от Израел, на представител на Кнесета. Срещнах се с ваши депутати, министри. Целта ни е една - в случай че може Израел да подкрепи вашата страна, да го създадем. Помощта надалеч не се изчерпва единствено с финанси, в противен случай - положителните хрумвания, познанията, софтуерните познания - това са доста по-ценни неща ", декларира Орен Хазан.

Името на Хазан постоянно е забъркано в кавги, неведнъж е подложен на критика и от съпартийците си за прекомерно острите думи, които използва. Твърди, че не е неточност на младостта, а плам. Държи шампионата по най-дълги речи от парламентарната естрада.

" Не ме интересува какво приказват, не мисля и че е толкоз значимо по какъв начин казваш нещо. Важни са хората, елементарните хора. Един народен представител не може единствено да гласоподава закони и да взе участие в съвещания. Най-важната задача на политиците, е да пазят настояванията на своите гласоподаватели, даже това да значи да го вършат на висок звук ", декларира Орен Хазан.

Не изключва някой ден да се кандидатира за премиерския пост. Не крие и благосклонностите си към американския президент Доналд Тръмп и неговата политика и обича да се съпоставя с него.

Светът се трансформира - на всички места политическият хайлайф се обновява. Доналд Тръмп - може и на години да не е млад, само че неговите хрумвания са оригиналност за американската политика. Виждаме млади водачи в Австрия, във Франция, даже в Нова Зеландия - няма да се изненадам, в случай че наследникът на Бенямин Нетаняху е под 40-годишен. Всички се смяха, когато Тръмп разгласи, че се кандидатира и споделяха - о, това е Орен Хазан на Щатите. Е, в този момент той е в Белия дом, нали?, разяснява Орен Хазан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР