Орелиен Чуамени и Пол Погба не тренираха днес с отбора

...
Орелиен Чуамени и Пол Погба не тренираха днес с отбора
Коментари Харесай

Проблеми в състава на Франция

Орелиен Чуамени и Пол Погба не упражняваха през днешния ден с тима на Франция поради здравословни проблеми и може да пропуснат контролната среща с Южна Африка.

" Орелиен Чуамени има температура от през вчерашния ден. Пол Погба получи удар в крайници в последния мач. Ще проверим положението им с медицинския щаб на следващия ден, с цел да разберем дали могат да играят против Южна Африка ", сподели селекционерът на французите Дидие Дешан на конференция.

Селекционерът разкри, че вратаря на Милан Майк Менян ще запише първия си мач като титуляр за националния тим.

" Той ще стартира на следващия ден. Менян непрестанно напредва и има темперамент на водач ", сподели Дешан.
 Серхио Рамос се завръща
Серхио Рамос се завръща

След два месеца пауза

Наставникът на " петлите " поддържа нападателя Килиан Мбапе и бранителя Преснел Кимпембе и разкри, че двамата не мислят за проблемите в клубния си тим Пари Сен Жермен и са напълно съсредоточени върху утрешната контрола.

ПСЖ изпитва усложнения в последните седмици, като бе отхвърлен от Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионска лига и загуби с 0:3 от Монако в Лига 1.

Кимпембе позволи съществени неточности и в двата мача и беше оставен на пейката при успеха на Франция с 2:1 над Кот д`Ивоар предходната седмица.

" Мбапе е в чудесно въодушевление, усмихва се и е подобен, какъвто го познаваме ", сподели Дешан.

" Отпадането на ПСЖ към този момент е зад тила му. Той е част от групата и знае, че е значим състезател за Франция. Колкото до Кимпембе - няма да го осъждам за тези мачове на ПСЖ. Той няма повече терзания. Може да има интервали, когато играе по-слабо, само че знам, че мога да разгадавам на него ", сподели още Дешан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР